luier fetisjisme

luier fetisjisme: seksuele opwinding van luiers

Een luierfetisjisme is een seksuele fetisj waarbij mensen opgewonden raken door het dragen of het zien van luiers. Sommige mensen die een luierfetisj hebben, genieten ervan om zelf luiers te dragen en zich daarbij te gedragen alsof ze een baby zijn. Anderen vinden het opwindend om iemand anders in een luier te zien of om zelf luiers aan iemand anders te geven.

Er bestaan verschillende theorieën over waarom sommige mensen een luierfetisj hebben. Sommigen suggereren dat het kan voortkomen uit ervaringen uit de kindertijd, zoals het dragen van luiers tijdens de potty-training. Anderen denken dat het kan te maken hebben met een behoefte aan macht of controle, of met een verlangen om te ontsnappen aan de verantwoordelijkheden en stress van het volwassen leven.

Het is belangrijk om te benadrukken dat luierfetisjisme niet per se gepaard gaat met seksueel misbruik of pedofilie. Veel mensen met een luierfetisj zijn helemaal niet geïnteresseerd in seksueel contact met kinderen en hebben alleen seksuele gevoelens voor volwassenen die ook de fetisj delen.

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat luierfetisjisme niet per se abnormaal of pathologisch is. Zoals bij alle seksuele fetisjen, kan het een onderdeel zijn van iemands seksuele identiteit en het kan een gezonde en vervullende manier zijn om seksuele behoeften te vervullen, zolang het niemand kwaad doet en beide partners ermee instemmen.

het is vrij onschuldig en geeft sommigen veel plezier,opwinding en comfort.
Vaak openbaren deze behoeftes pas op latere leeftijd, soms word het geactiveerd door traumatische ervaringen in de jeugd, of het vroegtijdig zindelijk maken. Deze fetish is trouwens niet te verwarren met infantilisme omdat de boefte om zich in te leven als kind zijnde niet hetzelfde is.

Geef een reactie