Wat is Eproctofilie

Eproctofilie is een seksuele bevlieging waarbij mensen opgewonden raken door winden laten. Het is afgeleid van het Griekse woord “eproktos”, wat betekent “winden laten”, en “philia”, wat betekent “liefde” of “bevlieging”. Eproctofilie is een zeldzame seksuele afwijking die niet opgenomen is in de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5), het handboek dat wordt gebruikt door psychologen en psychiaters om mentale aandoeningen te diagnosticeren.

Mensen met eproctofilie kunnen opgewonden raken door het laten van winden, of door het horen of ruiken van winden. Sommigen kunnen ook opgewonden raken door het idee van een seksuele handeling die betrekking heeft op winden laten. Eproctofilie kan leiden tot conflicten in persoonlijke relaties en kan een bron van schaamte en verlegenheid zijn voor degenen die ermee worstelen.

Er zijn geen specifieke behandelingen voor eproctofilie beschikbaar, hoewel sommige mensen met deze afwijking baat kunnen hebben bij psychotherapie om te leren omgaan met hun gevoelens en om te leren hoe ze hun seksuele energie op gezonde manieren kunnen uiten. Het is belangrijk om professioneel hulp te zoeken als eproctofilie leidt tot problemen in het dagelijks leven of als het moeilijk is om de afwijking te beheersen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat seksuele afwijkingen niet per se iets zijn om je voor te schamen, en dat het zoeken van professionele hulp een teken van sterkte is.

Eproctofilie/Eproctofiel: seksuele aantrekking tot winderigheid vandaar ook wel regelmatig windjesfetisjisme genoemd.

Stel je toch voor dat je een partner hebt die opgewonden of zelfs geil word van je scheten en winderigheid?
Mooier kan het niet worden als man toch?
Nou het bestaat dus , deze parafilie noemen we eproctofilie, wat inhoud dat je opgewonden word van iemand zijn poepjes.

vaak gaat het niet om de flatulentie zelf trouwens, maar om de persoon die het scheetje laat.
Als zijn er trouwens wel vrij weinig mensen die hier aan leiden trouwens.
Het speelt trouwens vooral af in de fantasiebeleving van een eproctofiel, hij/zij is vaak aan het fantaseren over een persoon hoe die een antte scheet of een windje laat, en dan vaak een complete setting erom heen zoals bijvoorbeeld, naakt of gekleed in een witte legging, of op een bepaalde locatie.
Af en toe neigen Eproctofielen verder richting coprolagnie

Eén gedachte over “Wat is Eproctofilie”

  1. Ik ben een man van 41 en ik vind scheten van vrouwen enorm sexy en word er opgewonden van. Bij voorkeur een diep bubbelgeluid en de geur van zwavel. Maar ik praat er zelden over schaam me hiervoor.
    Ik zou wel heel graag een date willen met een vrouw die openstaat om scheetjes in me gezicht te laten.

Geef een reactie